Prihaja Robert G. Allen

Dobro si zapomnimo datum 25.9. 2014!

Takrat v  Ljubljano prihaja Robert G. Allen s seminarjem Multiple Streams of Income. Na seminarju vam bo zaupal kopico tehnik in strategij, s katerimi je sam zaslužil že milijardo dolarjev!

Robert G. Allen je eden najvplivnejših govorcev današnjega časa. Že več kot 30 let pomaga ljudem po vsem svetu dosegati nadpovprečne rezultate, uspeh in finančno svobodo z uporabo »Multiple Streams of Income«.

Je avtor nekaj najboljših knjig o financah, med njimi tudi »bestsellerja« New York Times-a Creating Wealth, Nothing Down, Multiple Streams of Income in v slovenščino prevedene »Milijonar v eni minuti«.

Danes je na svetu tisoče premožnih in finančno svobodnih ljudi, ki svoj uspeh lahko pripišejo uporabi Robertovih sistemov in strategij.

Na seminarju bo nastopil tudi ugleden predavatelj iz Slovenije Robert Rolih. Robert Rolih je podjetnik, mednarodni govorec in avtor Millionaire Money Making Machine™.

Na seminarju boste:

  • Spoznali miselno naravnanost in strategije, ki so pomagale obogateti tisočim po vsem svetu.
  • Naučili se boste, kako videti priložnosti, kjer jih drugi ne vidijo in kako zaslužiti, ne glede na gospodarsko stanje.
  • Ključna korist teh znanj: način življenja, ki vam omogoča svobodo delati, kar si želite, kadar si želite in s komer si želite.
  • Najhitrejši način za ustvarjanje prihodkov z nič ali zelo malo vaših lastnih vložkov
  • Pomembnost različnih virov prihodkov. Kako vsako leto dodati nov vir prihodkov v vaše življenje.
  • Kako razmišljati drugače kot večina? Kako videti priložnosti, kjer jih drugi ne.

In še mnogo več…

Dva videonasveta za pokušino…

https://www.youtube.com/watch?v=-OCULl7Zjxs

https://www.youtube.com/watch?v=LiyCMVaLlPA

Robert G. Allen torej 25. 9. prihaja v Ljubljano s seminarjem Multiple Streams of Income. Kotizacija za seminar je 397 EUR + DDV. Do 31. avgusta pa je možnost zgodnje prijave in plačila, da bi lahko čim več ljudi dobilo možnost za napredek v življenju:

Za prijave in plačila do 31. 8. je kotizacija le 187 EUR+DDV.

Več o seminarju in prijave na spletni strani: http://panta-rei.si/allen/

Komentiranje zaklenjeno.